In Nyheter

Nu relanserar vi CANDI Communication – en nätverksbaserad kommunikationsbyrå som utvecklar smarta kommunikationslösningar som driver verklig förändring, alltid med utgångspunkt i mänskligt beteende och med avstamp i affären.

Carin Lilljebjörn Kukavica och Helena Didehvar är grundare och partners i bolaget, var och en med över 20 års erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom samtliga kommunikationsdiscipliner från olika företag och branscher.

– Vår expertis ligger i gränslandet mellan kommunikation och ledarskap. Vi älskar att arbeta med människor som delar våra värderingar och som liksom vi strävar efter en bättre värld. Därför väljer vi våra kunder – och våra samarbetspartners – med omsorg. Några av våra kunder har varit TRR Trygghetsrådet, Intendia Group, Irisgruppen och Me-Maximilian, säger Carin Lilljebjörn Kukavica, partner och senior kommunikationsrådgivare CANDI Communication.

CANDI Communication är en nätverksbaserad kommunikationsbyrå. Genom vårt breda och kompetenta nätverk har vi alltid möjlighet att tillsätta de kompetenser som krävs för att vi ska kunna leverera på våra kunders behov.

– Vi vet att kommunikation har kraften att förändra människors attityder och beteenden. Rätt använt är kommunikation ett strategiskt mycket kraftfullt verktyg i ett företags framgång och tillväxt. Nu ser vi fram emot att träffa såväl tidigare som helt nya kunder inom ramen för CANDI Communication, säger Helena Didehvar, partner och senior kommunikationsrådgivare CANDI Communication.

Vi är nyfikna på dig och din verksamhet. Dessutom älskar vi att träffa nya och gamla vänner! Hör gärna av dig för ett möte, fysiskt eller digitalt. Kanske finns det något vi kan stötta dig och din verksamhet med?!

Carin Lilljebjörn Kukavica 
+46 761 37 74 41
carin@candi.se

Helena Didehvar
+46 765 26 68 95
helena@candi.se

Fler nyheter